Lotimo se obsežnih in zahtevnih projektov (večstanovanjska naselja, večje hale, delavnice, poslovni prostori, …) kot tudi najmanjšega kovinskega elementa, ki ga stranka potrebuje.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

O nas

O podjetju

Smo družinsko podjetje, katerega korenine so pognale leta 1979. Franc Marinčič je začel samostojno pot na podlagi znanja in izkušenj. V 30-ih letih je ideja enega človeka zrasla v sodobno in zanesljivo podjetje, ki je kos vsem nalogam.

Proizvodnja podjetja je usmerjena v izdelavo kovinskih izdelkov po naročilu. Z uspešnim kadrom se lahko prilagodimo vsakemu naročniku, ki pristopi do nas z že izdelanim projektom ali pa tudi za to poskrbimo mi.

Naša velika prednost je, da se zoperstavimo tudi najtežjim nalogam, katere nam nalagajo naročniki.

Strankam lahko ugodimo s kompletno izdelavo zunanje ureditvenih elementov, kot so ograje (inox ali kovinske), nadstrešnice, dvoriščna vrata, vetrolovi, vrtne lope, skladiščni prostori pri hišah ali večstanovanjskih naseljih. Za notranje prostore poskrbimo z vsem vrstami kovinskih stopnic, ograj, …

Lotimo se obsežnih in zahtevnih projektov (večstanovanjska naselja, večje hale, delavnice, poslovni prostori, …) kot tudi najmanjšega kovinskega elementa, ki ga stranka potrebuje.

Število zaposlenih v našem podjetju se počasi vzpenja, kot tudi zmožnost kapacitete projektov v istočasni izdelavi. Trenutno naša ekipa znaša več kot 12 redno zaposlenih usposobljenih ključavničarjev, za pomožna dela pa imamo prisotnega tudi nekaj študentskega kadra.

Cilji našega podjetja so, da se lahko lotimo vsakršne naloge povezane s kovinskim ogrodjem in da z zanesljivim in usposobljenim kadrom ter uspešnimi zunanjimi sodelavci rešimo problem od ideje do končnega izdelka.

Naša dejavnost

Primarna dejavnost je proizvodnja kovinskih konstrukcij, ograj in elementov za zunanjo in notranjo ureditev objektov kot tudi kovinski elementi za proizvodne procese. Med pomembnejše storitve podjetja lahko uvrstimo, med drugim tudi možnost, da vsem našim strankam zagotovimo vso potrebno dokumentacijo in načrte, kar strankam omogoča hitrejšo in lažjo izpeljavo projektov. Faze katere so vključene v izvedbo projekta pa se razlikujejo od vrste naročila in prejete dokumentacije. Celoten projekt vsebuje statični izračun, natančen popis materiala, povpraševanja, nabava, izvedba, kontrola med izvedbo, končna kontrola, embaliranje in odprema ali montaža in predaja izdelka.

Proizvodnja je certificirana po standardu EN 1090-1, montaža je certificirana po standardu EN 1090-2. Zahtevnost kontrole in izvedbe izdelkov se loči po izvedbenih razredih. Zatorej imamo certificirano proizvodnjo v izvedbenih razredih EXC1, EXC2 in EXC3, kar predstavlja večino uporabljenih kovinskih proizvodov v gradbeništvu.

Vsaka izdelava kovinske konstrukcije kot tudi montaža je za nas izziv, zatorej pri izbiri materialov in načrtovanju postopkov izdelave konstrukcij, poskrbimo za inovativni pristop, za najkrajši možen vložek energije, časa in materiala ob tem pa zagotovimo najboljšo kvaliteto. Zato smo na trgu znani kot zanesljiv partner. Prilagodljivost je našim naročnikom v pomoč pri izbiri prave rešitve.

VEČ KOT  40 LET  IZKUŠENJ,
10.000 + ZADOVOLJNIH STRANK

marincic-kljucarnistvo-nadstreski-za-avtomobile-1a
0 +

NADSTREŠKOV
ZA AVTOMOBILE

marincic-kljucarnistvo-stopnice-1a
0 +

STOPNIC

marincic-kljucarnistvo-poslovni-objekti-1a
0 +

KONSTRUKCIJ IN
POSLOVNIH OBJEKTOV

marincic-kljucarnistvo-kakovost-1a
0 %

ZADOVOLJSTVO

Naše velika prednost je, da se zoperstavimo tudi
najtežjim nalogam, katere nam nalagajo naročniki.

SPOZNAJTE NAS
  • EN-1090-1 certificirana proizvodnja
  • EN-1090-2 certificirana montaža
  • izvedbeni razredi: EXC1, EXC2, EXC3